Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μίχας: "Μίστερ ΔΝΤ" του Πειραιά

Τον ρόλο του "Τζακ τον αντεροβγάλτη"... α λα ΔΝΤ, ζήλεψε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Πειραιά, Γ. Μίχας και βγήκε να τον παραστήσει μετά την... "κυρία ΔΝΤ".
Αφού κάνει τουμπεκί για τις επιθέσεις κατά των εργαζομένων στο ναυπηγείο Σκαραμαγκά (όπου αναδείχθηκε στην ιεραρχεία της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας με σειρά συμβιβασμών), τώρα... την πέφτει στους εργαζόμενους στο Κανάλι 1. Μετά τις προτροπές του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλου για κλεισίματα δημοτικών σταθμών, σπεύδει πρώτος και καλύτερος να τον διαβεβαιώσει ότι θα βγάλει το πριόνι, "αγκαζέ" με τον Καρατζαφέρη και τον υποψήφιό του, Π.Μαντούβαλου. Να το στρέψουμε εναντίον τους!
Ακολουθεί απόσπασμα από συνέντευξη του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γ. Μίχα στον "Αθήνα 984" και τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη (verbatim).
"(Ιάσων Τριανταφυλλίδης:) - Με τον δημοτικό σταθμό τι θα κάνετε; 
(Γιάννης Μίχας:) -Πάντως δεν θα συνεχίσω να πληρώνω 3 εκατ. ευρώ και 108 εργαζόμενους για ακροαματικότητα 0,01%. Θα προτείνω τη συνολική ανασύνταξη του σταθμού: οι εργαζόμενοι που θα παραμείνουν στο κανάλι θα είναι λιγότεροι από 50 και οι υπόλοιποι,δεν θα απολυθούν, αλλά θα πάνε στον Δήμο, εφόσον είναι μόνιμοι. Για να μπορέσουμε να δώσουμε τη δυνατότητα να γίνει ένα πραγματικά δημοτικό ραδιόφωνο. Δεν μπορεί να προσπαθείς να ανταγωνιστείς ιδιωτικούς σταθμούς... 
Η "Ανταρσία στο Λιμάνι" στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων που αντιμετωπίζονται ως χαλασμένο προϊόν προς περικοπή. Οι δημοτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί είναι απαραίτητοι, προάγουν την ενημέρωση και τον πολιτισμό. Αυτοί που τρώνε το χρήμα είναι τα τρωκτικά των τραπεζών, οι υπέρογκοι τόκοι τους, που έχουν φτάσει το χρέος του Δήμου Πειραιά (131 εκατ. ευρώ) στην πρώτη θέση πανελλαδικά.
Κάτω τα χέρια από το Κανάλι 1. Διαγραφή του Χρέους. Απαγόρευση των απολύσεων. Κανένας δημοσιογράφος, τεχνικός, διοικητικός δεν είναι αναλώσιμος.

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ Ρίχνουν μαύρο στον ΜΙΧΑ εργατοπατέρα και βρικόλακα των εργατών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή