Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Με την ψήφο μας στο δεύτερο γύρο θα τους καταδικάσουμε, με τους αγώνες μας μπορούμε να τους ανατρέψουμε.


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Χαιρετίζουμε τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες που στήριξαν με την ψήφο τους την «Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση-Ανταρσία στο Λιμάνι» και την έφεραν λίγες μόνο ψήφους μακριά από την κατάκτηση μιας έδρας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά.
Η ψήφος τους, ψήφος αντίστασης στο μνημόνιο που επέβαλαν κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ και στηρίζουν ΝΔ και ΛΑΟΣ, είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση προς όφελος των εργαζόμενων που η Κίνησή μας πρόβαλε την προεκλογική περίοδο. Θα δώσει νέα πνοή στους αγώνες για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής, τη μοναδική ελπίδα των εργαζόμενων. Μας γεμίζει ευθύνες να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη όσων βλέπουν στην αντικαπιταλιστική αριστερά τη δύναμη που μπορεί με την ενίσχυσή της να συμβάλλει στη νικηφόρα έκβαση αυτών των αγώνων.
Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά την προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα στην πόλη και στην κοινωνία και σ’ αυτόν τον αγώνα καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Πειραιά, είτε μας τίμησαν με την ψήφο τους είτε όχι.
Η καταδίκη της αντεργατικής πολιτικής πρέπει να εκφραστεί με σαφήνεια και στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Οι Πειραιώτες και οι Πειραιώτισσες να καταψηφίσουν την «ιερά συμμαχία» ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ που στηρίζουν το μνημόνιο και τον Καλλικράτη. Να μαυρίσουν τους δύο διεκδικητές της εξουσίας του Δήμου γιατί και οι δύο στηρίζουν τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, την απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων, τις μειώσεις των κοινωνικών δαπανών, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την ολοκληρωτική παράδοση του Πειραιά στις τράπεζες και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Με την ψήφο μας στο δεύτερο γύρο θα τους καταδικάσουμε, με τους αγώνες μας μπορούμε να τους ανατρέψουμε.
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου