Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Δυνατά στην κάλπη με την "Ανταρσία στο Λιμάνι" στον Πειραιά, με την "Αντικαπιταλιστική Ανατροπή" στην Περιφέρεια Αττικής!!


Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να δώσουμε το μήνυμα της αντίστασης και της ανατροπής, σε όσους ευθύνονται για τις εξελίξεις που θέλουν να μας γυρίσουν στην εργασιακή κατάσταση πολλών δεκαετιών πίσω.

Είναι αυταπάτη να πιστεύει κανείς ότι μπορούν να υλοποιηθούν αυτοδιοικητικά
προγράμματα χωρίς ανατροπή των μέτρων. Ήδη υπηρεσίες πρασίνου σε αρκετούς δήμους κάνουν οικονομία στο νερό και στα λιπάσματα, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει να ξεραίνονται τα παρτέρια.

Τα ΚΑΠΗ και οι παιδικοί σταθμοί βρίσκονται στο "κόκκινο" από τις περικοπές.
Φανταστείτε τι θα επακολουθήσει σε όλους τους τομείς και κυρίως στο εργασιακό
επίπεδο, αν αφήσουμε τα περιθώρια. Ήδη η σημερινή (εξαμηνιαία) έκθεση του ΔΝΤ δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες.

Ψηφίζουμε-στηρίζουμε τις δυνάμεις εκείνες που στην ΠΡΑΞΗ και στις κοινωνικές διαδρομές των προσώπων που τις απαρτίζουν, έδειξαν ότι δεν περιμένουν τις εκλογές για να βγουν από το καβούκι τους και να ξανακρυφτούν αμέσως μετά.

Τέρμα πια στις απάτες και το "λίφτινγκ" μέσω δήθεν "αντάρτικων" ψηφοδελτίων στα κόμματα εξουσίας, από τοπικούς ΔΝΤδες, από απόντες κοινωνικών αγώνων, από διευθυντές που απολύουν εργαζόμενους, από σαλταδόρους της πολιτικής και μεταγραφόμενους όπου φυσάει ο άνεμος.

Δυνατά στην κάλπη με την "Ανταρσία στο Λιμάνι" στον Πειραιά, με την "Αντικαπιταλιστική Ανατροπή" στην Περιφέρεια Αττικής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου