Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Το Κανάλι 1 και η "κυρία ΔΝΤ"

Αλιεύσαμε από το ίντερνετ το ακόλουθο δελτίο Τύπου, μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί στα ΜΜΕ για την "κυρία ΔΝΤ", που ως διευθύντρια στο Κανάλι 1, πρωτοστάτησε σε απολύσεις εργαζομένων την ώρα που έκαναν επίσχεση εργασίας, όντας απλήρωτοι και κατεβαίνει υποψήφια στην περιφέρεια με το Γ. Δημαρά.
Μετά από κινητοποιήσεις, καταγγελίες συνδικάτων, δημοτικών παρατάξεων (όλες τις βρίσκετε στο www.eter.gr) και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, οι απολύσεις ανακλήθηκαν.
Από το συνδυασμό του κ. Δημαρά βγήκε δελτίο τύπου, αλλά για την ταμπακιέρα κουβέντα.
Συνεχίζει η "κυρία ΔΝΤ" να είναι υποψήφια;
..................................................................................................................................................................
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ
ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Φιλελλήνων 7, Αθήνα Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.32.26.445-304 Fax: 210.32.26.304

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ e-mail: idimaras.press@gmail.com

Ημερομηνία: 31/10/2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τις πρόσφατες εκδηλώσεις/συζητήσεις για το μέλλον των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών της Αττικής και τα προβλήματα που έχουν προκύψει κατά καιρούς στην ομαλή λειτουργία τους, από τον συνδυασμό «Άρμα Πολιτών» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το δικαίωμα στην απεργία ή σε οποιονδήποτε άλλο νόμιμο τρόπο διεκδίκησης εργασιακών δικαιωμάτων στα δημοτικά ραδιόφωνα της Αττικής, είναι δεδομένο. Οποιαδήποτε ενέργεια αντιστρατεύεται αυτά τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι και καταδικαστέα και απορριπτέα. Μετά την 1η Ιανουαρίου του 2011 που θα αναλάβουν οι νέες Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές, ένα από τα σοβαρά ζητήματα που θα ανακύψουν, θα είναι το μέλλον των δημοτικών ραδιοφώνων. Είναι ξεκάθαρο ότι, η ιδανική λύση θα προέλθει μόνο από την ομαλή συνεργασία των Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών, με τους εκπροσώπους και τις Ενώσεις όλων των κλάδων (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, άλλο προσωπικό) των εργαζομένων στα δημοτικά ραδιόφωνα της Αττικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου