Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Καμία ψήφο στους νεοναζί


Σχετικά με το θέμα της διάθεσης χώρων για την προεκλογική εκστρατεία δημοτικών παρατάξεων και κομμάτων, εκ μέρους της "Αριστερής Αντικαπιταλιστικής Κίνησης - Ανταρσία στο Λιμάνι" στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής Θανάσης Διαβολάκης δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι, το δηλώσαμε άλλωστε και στη διαπαραταξιακή επιτροπή, στην παροχή οποιασδήποτε διευκόλυνσης, οποιουδήποτε δημοτικού χώρου στη νεοναζιστική "Χρυσή Αυγή", με όποιο όνομα κι αν εμφανίζεται. Καταγγέλλουμε τη διάθεση χρόνου στο δημοτικό ραδιόφωνο στους εκπροσώπους της Χ.Α. Ούτε χώρος, ούτε βήμα για να χύνουν το φασιστικό-ρατσιστικό τους δηλητήριο οι νεοναζί εγκληματίες. Η ανοχή στη δράση τους έχει ως αποτέλεσμα να παρελαύνουν, βρίζοντας και προκαλώντας, σχεδόν κάθε Σάββατο στους δρόμους του Πειραιά τα τάγματα εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης, αυτά που πραγματοποίησαν δεκάδες επιθέσεις σε μετανάστες και αγωνιστές όλο το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή του Πειραιά με τραγική κατάληξη τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Η νεοναζιστική συμμορία, όπως ο φασισμός ιστορικά, είναι μακρύ χέρι του συστήματος για το χτύπημα του εργατικού και λαίκού κινήματος. Αυτό το κίνημα θα την συντρίψει».
 

ΦΩΤΟ: Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πολιτικοί κρατούμενοι στο στρατόπεδο της Μακρονήσου. Όρθιοι Ηλίας Μαλαμόπουλος, Νίκος Πολίτης και Γιώργος Δαρίβας. Καθιστός ο Διονύσης Γεωργάτος (Δεκέμβριος 1948).

Ο νεοναζί βουλευτής της Α' Πειραιά της Χρυσής Αυγής, “τομεάρχης” για θέματα “ελληνικής ναυτιλίας” και υποψήφιος για το δήμο Πειραιά, όπου δίπλα στα γραφεία τους στον Πειραιά έχει ανοίξει εκλογικό γραφείο ο Μώραλης με τους Μαρινάκηδες του εφοπλισμού... και ο διευθυντής της Γ' Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ Δήμος Κούζηλος, ο οποίος ήταν αρμόδιος για τις παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών και είχε στην ευθύνη του το περιβόητο «βαλιτσάκι» με τον υπερκοριό στην υπόθεση της δολοφονίας του Π. Φύσσα από τους νεοναζί στο Κερατσίνι.. και υποχρεώθηκε αιφνιδιαστικά σε παραίτηση την Παρασκευή 27/09/2013 από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ΠΡΟΠΟ λόγω διασυνδέσεων με τη Χρυσή Αυγή!!

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ - ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να μπει στη φυλακή ο νεοναζί υποψήφιοςδήμαρχος Κουζήλος, που πρωτοστάτησε στη βεβήλωση του τόπου δολοφονίας του Π.Φύσσα και στην επίθεση στο στέκι «Ρεσάλτο» στο Κερατσίνι, μαζί με όλα τα πρωτοπαλίκαρά του, να κλείσουν τα γραφεία τους και να διαλυθεί ο δολοφονικός πυρήνας τους στον Πειραιά.

O Πειραιάς είναι μία από τις πρώτες περιοχές που η φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής με τις πλάτες της κυβέρνησης και την προστασία της Αστυνομίας προσπάθησε να ανασυγκροτήσει τα τάγματα εφόδου ξανανοίγοντας γραφεία δίπλα στην Ασφάλεια ύστερα από πολλά χρόνια που η κινητοποίηση χιλιάδων αντιφασιστών τους είχε αναγκάσει να τα κλείσουν.
Οργάνωσαν αμέτρητες επιθέσεις σε μετανάστες και αγωνιστές της Αριστεράς με κορύφωση την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Είχαν το θράσος να επιτεθούν σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Πειραιά μέρα μεσημέρι στον πεζόδρομο της Σωτήρος μπροστά στους έκπληκτους περαστικούς.

Συνεχίζουν να προκαλούν με τις πορείες μίσους που οργανώνουν τα Σάββατα στο κέντρο της πόλης, απολαμβάνοντας την ασυλία που τους παρέχει η δημοτική αρχή, ακόμα και τώρα που έχουν βγει στο φως όλα τα στοιχεία για τη δολοφονική τους δράση. Καμία από τις επιθέσεις τους δεν έμεινε αναπάντητη από το αντιφασιστικό – αντιρατσιστικό κίνημα του Πειραιά.

Ο φασισμός ιστορικά και η Χ.Α. σήμερα αποτελεί εφεδρεία και μακρύ χέρι του συστήματος για να χτυπήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Μέσα στη Βουλή έχει υποστηρίξει τα αντεργατικά μέτρα, τις φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών και τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Θα τη συντρίψει ο αγώνας του εργαζόμενου λαού για δουλειά, ζωή και πραγματική ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου