Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Κανάλι 1: Μηνύσεις - Επίσχεση τεχνικών

Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν από σήμερα Δευτέρα, οι τεχνικοί στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ενώ έχουν κατατεθεί και μηνύσεις εναντίον της εργοδοτικής πλευράς (που είναι η ΔΗΡΑΠ) για τη μη καταβολή του μισθού του Νοεμβρίου. Όπως ενημερώθηκαν εργαζόμενοι άλλων ειδικοτήτων, θα πληρωθούν μόνο το δώρο.
Μένει να δούμε τις αντιδράσεις και των εργαζομένων των άλλων ειδικοτήτων, πλην τεχνικών, αν δηλαδή θα προχωρήσουν και αυτοί σε μηνύσεις, επισχέσεις, ή σε όποια μορφή αντίδρασης κρίνουν οι ίδιοι ότι είναι χρήσιμη.
Ηδη, πάντως, όλες οι ειδικότητες προχώρησαν τη περασμένη Παρασκευή σε κατάληψη του Δημαρχείου Πειραιά με την στήριξη και κλιμάκιου της "Ανταρσία στο Λιμάνι". Τώρα χρειάζεται κλιμάκωση και συμπαράσταση...
Ναι, είναι το κανάλι που έχει διευθύντρια υποψήφια του Γ. Δημαρά στην Περιφέρεια Αττικής, απερχόμενο δήμαρχο τον Π. Φασούλα και επόμενο τον Β. Μιχαλολιάκο, εξαπτέρυγα του οποίου ήδη διαρρέουν στους απλήρωτους εκκλήσεις για υπομονή, την ώρα που στην πρόσφατη 48ωρη απεργία, εθεάθησαν υπό το φόντο μαύρων σημαιών έξω από το δημαρχείο.
Δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο, από το αίτημα να πληρωθούν ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ, ΟΛΑ όσα τους χρωστάνε, αλλιώς είναι μονόδρομος οι κινητοποιήσεις ΟΠΟΙΟΣ και να είναι δήμαρχος.
Πηγή: Financial Crimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου